Start
Holaberget
For beboere
Fotogalleri
Vaktmester
Styret
Bate BBL
Send e-post til styret

Informasjon til beboerne                                                           

For at du som er beboer i borettslaget Holaberget skal ha lett tilgang til informasjon kommer vi til å legge dette ut på denne siden. Filene legges ut i pdf-format, det krever at du har installert Adobe Reader (hentes gratis fra Adobe) eller annet program som kan lese PDF-filer.

 

Nyheter :          

Generalforsamling 2. april 2014

Det ble avholdt generalforsamling onsdag 2. april kl 19:30 i Tastaforen aktivitetshus. Protokoll vil bli sendt ut til beboere.

Nye tegninger, april 2012

I forbindelse med utbyggingsprosjektet har arkitekten sendt nye tegninger som er tilgjengelige for nedlastning.

Arkitekten gjør oppmerksom på at tegningene er foreløpige og skal ikke benyttes som arbeids- eller produksjonsgrunnlag, og skal ikke benyttes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra arkitekt.

Ekstraordinær generalforsamling 8. mars 2012

I forbindelse med utbyggingsprosjektet ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling torsdag 8. mars i Tastaforen aktivitetshus. Arkitekt Mikal Christos Hafsahl fra Moll AS orienterte om forslagene som er utarbeidet. Det var laget fire forslag - disse er vist på side 12 i tegningene. Arkitekten trakk "Alternativ 1", og generalforsamlingen stemte over de tre resterende. Det ble vedtatt å gå for "Alternativ 4" med 20 av 22 stemmer.

Tegningene er tilgjengelige for nedlastning. Arkitekten gjør oppmerksom på at tegningene er foreløpige og skal ikke benyttes som arbeids- eller produksjonsgrunnlag, og skal ikke benyttes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra arkitekt.

 

Linker

 

Dokumenter, søknader o.l.

 

Diverse info

Utlån av utstyr

Borettslaget har en del utstyr som kan lånes ut for en billig penge:

Høytrykksspyler:              kr. 50,- pr. døgn                                                                  Hekksaks (bensin):           kr. 50,- pr. døgn                                                                   Kantklipper (bensin):         kr. 50,- pr. døgn                                                                 Stillas:                           kr. 100,- pr. gang                                                                 Tilhenger:                       kr. 50,- pr. døgn    

Kontaktperson: Anita i Tastamyrkroken 13.

Vi har også en del trillebårer, spader, river etc. som kan lånes ut. Ta kontakt med den i styret som bor nærmest.

Trenger du stige så henger de på endeveggen i garasjen på nordsiden. Husk å henge den tilbake når du har brukt den.

Maling

Beboere som trenger maling kan ta kontakt med den i styret som bor nærmest.